Blog - Latest News

De perfecte verlovingsring

Op het moment dat ik op zoek ging naar de perfecte verlovingsring voor mijn vriendin had ik niet verwacht dat ik deze uiteindelijk in Twisk (Noord Holland) zou vinden. Gezien dit de eerste keer was dat ik op zoek ging naar een verlovingsring, ging ik van start rondom mijn eigen woonplaats Eindhoven. Bij alle juweliers in de buurt vond ik echter niet de speciale ring waar ik naar op zoek was. Om een beter beeld te krijgen besloot ik op Internet te zoeken naar afbeeldingen van verlovingsringen. Deze zoektocht was al snel succesvol. De afbeelding van een verlovingsring ontworpen door Mark Bos stond immers op de eerste pagina met afbeeldingen.

Mijn aandacht was meteen getrokken door de verlovingsring “Barcelona” en ik wou deze dan ook zo snel mogelijk bestellen. De tijd begon te dringen, en ik had de komende weken geen tijd meer om naar Twisk te rijden. Om deze redenen had ik Mark gevraagd wat extra foto’s van verschillende hoeken door te sturen om er zeker van te zijn dat ik deze wou bestellen. Vervolgens had ik met behulp van Mark zijn expertise, een keuze gemaakt ten aanzien van de kwaliteit van de diamant.

Zonder dat ik de ring in het echt gezien had, vertrok ik 4 weken na het telefonisch contact naar Twisk. Tijdens het ophalen van de ring verteld Mark uitgebreid over elk detail wat je wilt weten. Welke goud legeringen hij heeft gebruikt, waar de ring is gegoten, en nog veel meer leuke informatie. Tevens vertelt hij meer over de kwaliteit van de diamant. Je mag zelf ook in de microscoop kijken naar de helderheid van de steen. Het is dus super leuk dat je bij het hele proces betrokken bent!

De service en vriendelijkheid van Mark Bos en zijn vrouw Anita, heeft er voor gezorgd dat mijn verloofde en ik wederom op bezoek zijn gegaan in Twisk. Samen met Mark en Anita zijn we momenteel onze trouwringen aan het ontwerpen. Het ontwerp is zo goed als gereed, en ik twijfel er niet aan dat Mark wederom twee geweldige ringen voor ons maakt!

Als je op zoek bent naar geweldige service, vrijheid in ontwerp en een specialist is het vakgebied dan kan ik Mark Bos zeker aanraden.

Erik

Referentie Erik.

Referentie Erik.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie